Create your legacy

Dreamteam!

Dat januari een drukke maand voor Team Thinc ahead is geweest, is inmiddels wel duidelijk. Na twee te gekke projecten voor de gemeente Eindhoven gingen we door naar het Kick off Event voor Herbalife Nutrition. Sinds afgelopen jaar mogen wij elk kwartaal in België de leiderschapsweekenden organiseren, maar voor het Kick Off Event in januari bleven we in eigen land.

Herbalife bestaat 40 jaar en voor die gelegenheid startten Nederland en België gezamenlijk het nieuwe jaar. Maar liefst 1.300 members kwamen samen in Mainstage in Den Bosch. Een grote en complexe productie, met twee landen die hun eigen gebruiken gewend zijn op de evenementen. Maar met het hele team aan projectmanagers ter plaatse, vele Herbalife-collega’s en een fijn team vanuit de locatie konden we er samen een vlekkeloze productie van maken.

Inmiddels is ons team gewend aan de diversiteit die de evenementen van Herbalife met zich mee brengen:

  • 3 dagen, 38,5 operationeel en 10 uur slaap
  • Meer dan 1.300 members
  • Strakke tijdsplanning met 16,5 uur aan trainingen, 5,5 uur aan recepties en diners met 2 uur ombouwtijd
  • Placeren van meer dan 1.300 mensen in meer dan 10 verschillende categorieën.
  • Veel diverse cateringmomenten (14 in totaal)
  • En van trainingssetting naar diner- en feestsetting (lees: van 1.000 stoelen naar 100 ronde tafels, inclusief aankleding op de tafels) en vervolgens voor de laatste dag weer terug naar de trainingssetting.

Maar soms is het fijn om midden in de drukte en hectiek even stil te staan bij de grootsheid en complexiteit van dit mooie project. Als projectleider op dit evenement zie je alles voorbij komen, is alles aan de voorkant langs gekomen… Maar is het te gek om te zien dat alles ter plaatse bij elkaar komt en tot in het kleinste detail is geregeld. Tijdens één van mijn vele rondjes die ik loop door alle ruimtes, zie ik mijn team aan het werk… Ik zie dat ze in hun element zijn en hoe hoog de druk ook is, dat ze lachend alles regelen en naar hun hand zetten. Man, wat ben ik dan ongelofelijk trots! Manon die meer dan 1.300 mensen via een vlekkeloze registratie naar binnen loost, Lonneke die alle cateringmomenten tot in de puntjes regelt en Niels die een haar strakke show neerzet… En dan nog doe ik ze tekort, want ze doen zoveel meer dan ik nu benoem.

De geoliede machine die Team Thinc ahead is op dit project, hoe erg we op elkaar ingespeeld zijn en hoe we elkaar elke dag beter willen maken, daar kan ik alleen maar van genieten en heel erg trots op zijn!

Op naar de volgende productie voor Herbalife in april! Ik kijk er nu al naar uit.

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?