Create your legacy

Thinc ahead en KOGA: Our craft your perfect ride

Sta er maar aan. Een fietsenmerk als KOGA, waarbij elke fiets met de hand gemaakt wordt en perfect afgesteld wordt voor de gebruiker. Dat is wat je noemt vakmanschap, klaar voor de perfecte rit.

Wanneer KOGA ons vroeg om haar nieuwe modellen (de E-NOVA Evo, Pace B10 en B20) op impactvolle wijze te presenteren, wilde we alle details op perfecte wijze in beeld brengen. In Central Studios in Utrecht werden de opnames geschoten van deze drie nieuwe modellen. Stuk voor stuk met oog voor detail en met knipoogjes naar de brand identity van de verschillende fietsen.

Bekijk hier de productvideo’s:

Uiteraard maakte we hier ook een flitsende teaser van om dealers alvast warm te maken voor deze mooie nieuwe fietsen:

De oplettende kijker ziet de pay-of “Our craft your adventure”. Maar KOGA presenteerde tijdens de Online Dealershow van Accell haar nieuwe pay-off: Our craft your perfect ride. Met de lancering van de nieuwe pay-off zet KOGA in op het vakmanschap van haar master mechanics en de perfecte fietservaring. Of je nou topsporter bent, wil genieten of naar je werk gaat. Er is voor iedereen een KOGA.

En ja… daar hoort dus een perfecte brandmovie bij. We zijn trots dat we die voor KOGA mochten verzorgen. De brandmovie werd geschoten in de fabriek in Heerenveen, Apeldoorn, Ede en Eindhoven.

Ons vakmanschap en de ambitie om het perfecte verhaal mooi in beeld te brengen resulteerde in de volgende aftermovie:

Hadden we trouwens gezegd dat we ook de brandfotografie mochten doen van de E-NOVA Evo? Bij deze dan ?.

Create a legacy!

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?