Create your legacy

Formula 1 Dutch Grand Prix 2021

Na 36 jaar keerde de Grand Prix van Zandvoort terug naar Nederland! Samen met ons team én een aantal van onze Thinc ahead vrienden waren wij erbij! Op een geheel gerenoveerd circuit met onder andere de Tarzanbocht, een verbrede Hugenholtzbocht en natuurlijk de extreme verkanting in de Arie Luyendijkbocht.

Op 4 & 5 september was het eindelijk zo ver. In de aanloop naar dit historische weekend, gingen we langs bij al onze gasten om ze persoonlijk een cadeautje te bezorgen. Een paar dagen later was het eindelijk zover! We verzamelden op zaterdagochtend bij het hotel in Utrecht en vertrokken vanaf daar met de trein, typisch Nederlands 😉, richting Zandvoort.

Rond een uurtje of 10 kwamen we aan op station Zandvoort en vanuit daar liepen we richting het circuit. Wat een sfeer was er al op de vroege morgen, na een bakje koffie en de eerste ronkende motoren, konden we natuurlijk niet wachten om ‘onze’ Max te zien! We hadden een van de beste tribune plaatsen in de ‘arena’ en aan het begin van de middag was het zover, de tweede vrije training gevolgd door de kwalificatie! Onder het genot van de eerste biertjes kwam iedereen in de stemming. Iedereen genoot zichtbaar en nadat Max pole position had veroverd kon de zaterdag niet meer stuk. Aan het eind van de dag vertrokken we richting Meijer aan Zee voor een barbecue met ondergaande zon en we sloten de avond af met een F1-quiz. Moe maar voldaan vertrokken we weer richting ons hotel in Utrecht. Wat een fantastische Qualifying Saturday, op naar zondag!

Het was vroeg op zondagochtend. Iedereen was enthousiast en gespannen voor Raceday! Na een heerlijk ontbijtje in hotel met een bakje koffie, konden we er weer tegenaan en gingen we ditmaal met de touringcar naar Zandvoort. De zon scheen ook vandaag weer MAXimaal dus ook vóór de race was het genieten geblazen! Voorafgaand aan de Grand Prix werden nog een aantal andere races gereden onder andere de Porsche Cup en de Formule 2. Na de drivers parade maakte we ons op voor de race, de spanning in de Arena nam toe en nadat Davina Michelle het Wilhelmus had gezongen waren de coureurs er klaar voor.

De groene vlag verscheen, de lichten gingen uit, de tribunes kleurde massaal oranje en na 36 jaar wachten, mocht Max vanaf pole position starten. We gaan beginnen! Na een spannende race was de laatste raceronde aangebroken, de arena maakte zich klaar voor een fantastisch onthaal om Max naar de overwinning te juichen! Het feest op de tribunes én bij ons brak los nadat Max als eerste over de finish kwam en het fantastische weekend werd op spectaculaire wijze afgesloten met een optreden van Tiësto!

We hebben gesprongen, gezongen, gedanst, gedronken maar bovenal genoten van een historisch Formule 1 weekend! Wat een unieke ervaring om dit mee te mogen maken, dit was een race-weekend voor in de boeken!

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?