Create your legacy

KOGA: De baanwielrenfiets die ons Olympisch succes moet gaan brengen

Woensdag 29 mei was het dan zover: De officiële perspresentatie van de KOGA Baanwielrenfiets die onze TeamNL helden moeten brengen naar Olympisch goud.

In de afgelopen twee jaar heeft een deskundig projectteam zich gericht op de ontwikkeling van de beste baanfiets ter wereld. Hierbij werd onder andere de expertise van de TU Delft gebruikt voor het optimaliseren van de perfecte geometrie. Minder gewicht, een stijver frame, een langere fiets voor een betere positie en verbeterde aerodynamica zijn de kernwaarden van de nieuwe fiets.

Voor Thinc ahead was het de aftrap van een nieuwe samenwerking met het exclusieve fietsenmerk. Samen met onze trouwe partner Create5 maakte we in no-time creatieve story lines, scripts en video’s voor de ultieme kick-of van de nieuwe baanfiets die ons Olympisch succes moet gaan brengen. Benieuwd naar het resultaat? Check de video’s hieronder.

Accell (het moederwerk van KOGA) mogen we ook in juli ondersteunen bij al hun merken tijdens de Accell Dealerdagen. Niet alleen een prachtige kick-off van een indrukwekkende KOGA fiets, maar ook van een mooie samenwerking. Dank voor het vertrouwen Accell en KOGA!

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?