Create your legacy

Herbalife Nutrition LDW: A weekend to remember!

Terwijl heel Nederland Koningsdag vierde, mocht team Thinc ahead voor de tweede keer dit jaar het Herbalife Nutrition Leadership Development Weekend organiseren in Antwerpen. Van catering tot showproductie, van aankleding/branding tot het zo persoonlijk en gastvrij ontvangen van onze gasten: van 26 tot en met 28 april ontvingen we ruim 500 gasten en verzorgden we alle facetten van het trainings- en erkenningsweekend voor de Herbalife Nutrition (HBL) members.

De LDW’s van HBL zijn bijzondere evenementen voor ons. Wat ons fan maakt van HBL is de passie en overgave van de members om samen te bouwen aan het merk. De kansen te voelen die vanuit een corporate organisatie worden aangeboden en waarvan je ziet dat wanneer je ergens in gelooft, je een plan hebt en ervoor wil gaan werkelijk alles mogelijk is. Dat maakt Herbalife Nutrition één van de unieke klanten waar we voor morgen werken. Niet alleen dansen, juichen, springen en genieten 500 members van alle inspiratie en erkenning waar ze zo hard voor werken, het is ook juist het merk dat waardering uitspreekt aan haar ambassadeurs. Wat zeg ik: fans!

Om daar vier keer per jaar voor te mogen werken is dan ook een cadeautje. Het brengt inzichten die we dagelijks niet alleen voor HBL mogen toepassen, maar ook voor elk van onze andere klanten. Ons doel? Een onvergetelijk ervaring creëren voor de members van Herbalife Nutrition en met recht denk ik dat we mogen zeggen dat ook dit weekend er weer eentje is om te blijven herinneren!

Een kleine impressie van ons weekend zie je hier in foto’s:

In 2019 hebben we ons voorgenomen jullie vaker te informeren over onze klanten, werkzaamheden, maar wat mij betreft ook de persoonlijke verhalen achter elk evenement. Er schuilt vaak zoveel meer achter onze opdrachten dan de buitenkant doet vermoeden. Nu we bijna 7,5 jaar bestaan groeien we als team, als bedrijf, maar individueel vooral als mens. Om dan ook niet alleen maar te vertellen “hoe goed ons Herbalife weekend was”, vind ik een persoonlijke noot nog veel mooier om te delen.

Met Esther als kopvrouw, Manon verantwoordelijk voor onze (promo)medewerkers en registratie, en Lonneke als aanspreekpunt voor catering en hotel, mocht ik -net als in januari- de rol aannemen van showregisseur. Een weekend lang zorgen voor vlekkeloze presentaties, de aansturing van ons technische team, muziek, licht en geluid, is een uitdaging op zich. Hoe fijn is het dan om een team om je heen te hebben van absolute topvrouwen die me in staat stellen om me vrijwel alleen te hoeven bekommeren om “mijn” show. Op zaterdag kwam dat besef letterlijk ook tijdens één van de optredens. In het heetst van de strijd, een moment van opperste concentratie, besefte ik me wat voor mooi team ik om mee heen had. Een absoluut geluksmomentje. Terwijl 500 HBL fans uit hun dak gingen, de techniek en show op volle toeren draaide, keek ik door de zaal. “Mijn” dames nergens te bekennen, want die zorgden op dat moment voor alle andere zaken. Een moment dat ik letterlijk alleen was, maar juist héél erg samen voelde. Een moment dat ik trots was op ieder van hen, de rol die ieder van deze dames vervulde, maar vooral het besef dat een team van vier altijd wint van vier individuen. Die momenten van trots, het functioneren als team, het elkaar aanvullen, maar ook elkaar versterken als het even tegenzit, het in alles samen willen bouwen. Het is niet alleen een gevoel wat we voor ons zelf willen houden, maar elke dag willen inzetten voor onze klanten. Want als wij stralen, dan stralen zij ook. “Alles waar je ogen van gaan stralen, moet je doen” vertelde Esther me ooit.

Ik had een stralend weekend. Het resultaat was er naar, maar ik heb vooral ook genoten van een stralend en sterk team. Een team om trots op te zijn.

Never forget where you’ve been.
Never lose sight of where you’re going.

And never take the people for granted who travel the journey with you!

Ik leen er nog eentje van je Es…? maar het doet meer dan recht aan a weekend to remember!

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?