Create your legacy

Bavaria 300 jaar

Wij hebben voor het 300-jarig bestaan van Bavaria alles uit de kast gehaald om het logistieke proces (hotel, transport, aankomsten en verplaatsingen in Nederland) voor de (inter-)nationale gasten in te vullen. Daarnaast hebben we een bijdrage mogen leveren aan de inhoud van de relatiedagen, waarbij we diverse Brand Experiences hebben verzorgd op de Bavaria Brouwerij in Lieshout.

Logistieke proces
Aan ons team de uitdaging om ervoor te zorgen dat alle gasten en genodigden van en naar de verschillende evenementenlocaties werden gebracht. Voor het personeelsfeest op vrijdagavond zijn er – in samenwerking met transportpartner De Wit Reizen – touringcarbussen ingezet om bijna 2.000 personeelsleden vanuit 71 opstapplaatsen verspreid over Nederland en België veilig naar Lieshout te vervoeren. Een enorm uitdagende en precieze klus, welke we samen met onze partners soepel hebben laten verlopen.

De viering van het 300-jarig bestaan was een gelegenheid waar veel buitenlandse klanten en relaties uitgenodigd waren om naar Lieshout te komen. Door middel van een gestroomlijnd logistiek proces hebben we er voor gezorgd dat iedereen aanwezig kon zijn bij het onvergetelijke programma van deze viering. Een mooie uitdaging met aankomsten in Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven, een gedetailleerd transport- en hotelplan en het verwerken van honderden last-minute wijzigingen.

Brand Experience
Ook aan de inhoud van de relatiedagen mochten we een bijdrage leveren. We verzorgden  diverse Brand Experiences voor o.a. Bavaria, 8.6 en Swinckels’, voor de internationale relaties verspreid over het gehele brouwerijterrein in Lieshout. Met op het programma: ontvangst door Peer en Gijs Swinkels, een speciale brouwerij tour, diverse Brand Experiences en een gezamenlijke lunch. Na het internationale programma, waren alle Nederlandse relaties ook van harte welkom. Samen bezochten zij het relatie evenement op het festival terrein. De volgende dag vertrok het gezelschap naar België voor een bezoek aan de Palm brouwerij en brouwerij de Hoorn. Uiteraard met een Beer and Foodparing lunch – verzorgd door een 2 sterren Michelin chef – en een bezoek aan de beroemde Palm Stoeterij. Na afloop van dit bezoek vertrokken alle relaties weer huiswaarts.

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?