Create your legacy

Digitale LDW’s voor Herbalife Nutrition

In april was de eerste stap naar meer beleving al gezet. Waar eerst trainingen vanachter een laptop werden gegeven, zijn we toen op het hoofdkantoor van Herbalife Nutrition een studio gaan bouwen (lees hier meer over het LDW in april). Ditmaal creëerden we in België én Nederland een studio-setting.

LDW Nederland
Het LDW in Nederland vond als eerste plaats. We kwamen terecht in een witte fotostudio waar we een huiskamer setting maakten en een presentatie positie. Met onze eigen Thinc ahead Studio verzorgden we het gehele weekend de livestream. We realiseerden onder andere leuke gesprekken in de lounge stoelen, maar ook inhoudelijke business trainingen met ondersteunend beeldmateriaal en we haalden digitaal mensen vanuit huis in de studio. Dit alles werd extra aangekleed met showverlichting, instarts van uptempo muziek en dynamisch beeld van de mobiele camera.

LDW België
Voor Herbalife Nutrition België was het de eerste keer dat ze het LDW vanuit een studio gingen livestreamen. In België kwamen we in een compleet andere studio terecht: een LED wall studio. Doormiddel van de gigantische LED wall konden we heel dynamisch beeld creëren. Per sessie wisselden we van achtergrond om elke keer een nieuwe sfeer neer te zetten. We maakten gebruik van dezelfde techniek als in Nederland, waardoor we een interactief en energiek LDW hebben neergezet.

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?