Create your legacy

Thinc academy

Ons team heeft in het afgelopen jaar diverse colleges gegeven aan studenten van onder andere Fontys Sporthogeschool en Fontys SPECO vanuit onze eigen Thinc academy Studio!
Al snel kwamen we erachter dat ook het grootste deel van het nieuwe (school)jaar er vanuit huis gewerkt moest worden. Dus zijn wij samen met Hogeschool Windesheim uit Zwolle aan de slag gegaan met een op maat gemaakt collegepakket dat aansloot bij de inhoud die de studenten in dat blok behandelden.

Wij hebben een viertal colleges ontwikkeld op basis van de wensen en behoefte van Hogeschool Windesheim. Samen hebben we gekeken hoe we de kennis en ervaring die je opdoet in de praktijk kunnen koppelen aan de theorie die in de lessen wordt aangeboden. Gezamenlijk zijn we tot een te gek college aanbod gekomen waar we onder andere: onze projectmanagement methode, personeel- en risicomanagement, conceptontwikkeling en overtuigend presenteren hebben behandeld.
Live vanuit onze eigen Thinc academy studio stond op vrijdag 5 maart 2021 het eerste college op de planning, de studenten druppelde binnen en het was voor hen even aftasten wat de bedoeling was van dit nieuwe aanbod colleges. Hoe maak je een college interactief? Hoe zorg je ervoor dat je de studenten bij het college betrekt? En dat de informatie die we vertellen opgeslagen wordt en studenten de vertaalslag kunnen maken naar de vraag vanuit de opleiding?

We zorgden voor interactieve colleges door onze kennis te koppelen aan voorbeelden uit de praktijk. Dit lieten wij zien door middel van verhalen, foto’s en video’s. In ieder college stond een vraagstuk centraal en hebben we de deelnemers de mogelijkheid geboden om vragen te stellen, tevens betrokken we de studenten door verschillende inhoudelijke polls te maken om hen uit te dagen en mee te denken over de stof.
Als student wil je vooral heel veel praktische voorbeelden horen en bruikbare tools uit het werkveld ontvangen. Het was te gek om in samenwerking met Hogeschool Windesheim een programma te ontwikkelen en met elkaar kennis te delen.

Heb je interesse of ben je nieuwsgierig naar wat Thinc academy kan betekenen voor jouw opleiding of jouw organisatie? Neem dan contact op via academy@thincahead.nl.

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?