Create your legacy

Quoratio Groep – Eindejaarsfeest “All aboard”

Welkom aan boord bij QGair!

Het eindejaarsfeest van de Quoratio Groep was ready for take off! Deze avond stond in het teken van het thema “All aboard” en alles werd uit de kast getrokken om er een onvergetelijke vlucht van te maken. Voorafgaand aan het feest ontvingen de 400 gasten een boarding pass thuis. Bij aankomst werd je boarding pass gecontroleerd en liep je door de douane. Onderweg naar de gate liep je langs het verhaal van de Quoratio Groep, hiermee was iedereen weer helemaal on board richting QG2030.

Daarna werd je welkom geheten op de vlucht. DeFabrique in Utrecht was geheel omgetoverd in stijl: van vliegveldsigning, naar flight crew, VIP-lounge tot aan een ├ęcht vliegtuig missen in de zaal waaruit eten gereserveerd werd.

Een onvergetelijke vlucht

Eenmaal aan boord begon het eindejaarsfeest pas echt. De vlucht ging langs verschillende bestemmingen waar je kon proeven van verschillende wereldse keukens. Verder maakte de vlucht een stop bij de voetbalwedstrijd van Nederland, en gingen verschillende groepen met elkaar de strijd aan tijdens een vliegenvlugge quiz. Hierna volgde een Awardshow en werd de Quoratio Cup uitgereikt. Daarna barstte het feest helemaal los! Klassiekers als ‘vlieg met mij mee naar de regenboog’ en ‘I wanna see the rainbow high in the sky’ konden niet ontbreken. Meer zin een activiteit? Dan kon je de strijd aangaan in de levensgrote Stef Stuntpiloot. Na uren feesten was het tijd voor de landing en ging iedereen veilig naar huis.

Rol Thinc ahead

Samen met de Quoratio Groep heeft Thinc ahead hhet programma vormgegeven. Thinc ahead heeft het concept bedacht, ontwikkeld en uitgevoerd. Van de ontwerp fase tot het uitnodigingstraject tot afstemming met alle leveranciers tot de organisatie op de dag van het feest. Alles in samenspraak met de Quoratio Groep.

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?