Create your legacy

Eindhoven SportAwards 2019

Elke sportkampioen die het voorgaande jaar (van 1 december tot 1 december) de eerste plaats heeft behaald tijdens een Nederlands Kampioenschap, of een podiumplek heeft behaald op een Europees- of Wereldkampioenschap, ontvangt een sportpenning. Tijdens deze feestelijke avond zijn de SportAwards uitgereikt aan sporters, sportverenigingen en –ploegen die in 2019 een bijzondere prestatie hebben geleverd. Dit gebeurt in verschillende categorieën: Sportman, Sportvrouw, Unieke Sporter(s), Sportploeg, Sportcoach, Sporttalent en Sportvereniging van het jaar.

Proces SportAwards
Uit de vele aanmeldingen komt een lijst van kanshebbers, die samengesteld wordt door een onafhankelijke vakjury. De vakjury bestond dit jaar uit Annamarie Thomas (schaatser), Tiny Sanders (voormalig Algemeen Directeur van PSV Eindhoven), Cathry Strijbosch (speelster 1e team GP Bulls), Bob de Voogd (voormalig tophockeyer van Oranje Rood) en Andrey Grekhov (artistiek leider van de Urban Dansdagen en EMOVES). De uiteindelijke winnaars van de SportAwards zijn bepaald door de vakjury en stemmen van het publiek.

Rol Thinc ahead

Sinds 2019 organiseren wij in samenwerking met de gemeente Eindhoven het prestigieuze Sportgala. Het gehele project wordt van de voorbereiding tot de uitvoering aangestuurd door ons.

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?