Create your legacy

E-sporter For A Day & City Gaming House

E-sporter For A Day

Vrijdag 20 augustus stond in het teken van E-sporter For A Day, waar de gelukkige winnaars van het online kwalificatietoernooi de unieke kans kregen om één dag door het leven te gaan als E-sporter van hun favoriete club. De stadions van Feyenoord, Sparta Rotterdam en Excelsior zijn voor één dag omgetoverd tot hét FIFA E-sports Walhalla van Rotterdam! Het was een dag waar sporten en gamen volledig samen kwamen op het snijvlak van voetbal.

In alle stadions werden deelnemers klaargestoomd voor de finale en kregen zij onder andere een mediatraining, speelden ze mee in de skillgames en mocht een FIFA workshop van de E-sporter van de club niet ontbreken. Bij ieder onderdeel waren punten te verdienen om uiteindelijk de scout te overtuigen voor een plekje in de finale. De finalisten werden onder begeleiding van hun coach in de spelersbus van de club naar de finale plaats gereden. De Maassilo was het podium voor de finale van E-sporter For A Day! Middels een waanzinnige FIFA Wedstrijd vertegenwoordigden de drie beste tweetallen per club zich in de finale. Twee spelers die de club Feyenoord vertegenwoordigden gingen met de winst naar huis.

City House Gaming

Op woensdag 25 augustus werd de arena van Ahoy Rotterdam omgetoverd tot City Gaming House. Een unieke game-ervaring die volledig in het teken stond van diverse challenges, waarbij deelnemers te gekke prijzen konden winnen! Ieder half uur werden de huisbewoners uitgedaagd door twee nieuwe deelnemers. Het ‘Gaming Wheel’ bepaalde elk half uur welke game er gespeeld werd. Gedurende de dag werden verschillende esports-onderdelen gespeeld: Rocket league, JustDance!, FIFA en F1 met echte simulatoren. Hoe langer je in het City Gaming House mocht verblijven, hoe meer prijzen je kon verdienen!

Naast Tim Coronel, kwamen in het City Gaming House gedurende de dag ook verschillende bekende influencers; Bassistent en Frank van der Slot  langs om de deelnemers tips en tricks te geven en voor te bereiden op de nieuwe battle.
Al met al een was het weer een fantastische esports zomer in Rotterdam. Te gek om deze evenementen van concept tot uitvoer te hebben georganiseerd.

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?