Create your legacy

VolkerWessels Telecom – Online MEET and EAT

Van het uitnodigingstraject tot aan een volledige online show met een afwisselend programma: met een inspirerende keynote van voormalig F1-coureur Robert Doornbos live vanuit het Circuit van Zandvoort, drie inhoudelijke sprekers, een interactieve quiz en de mogelijkheid tot netwerken.

Voor VolkerWessels Telecom organiseerden wij de zesde editie van het relatie evenement MEET and EAT! Waar relaties andere jaren fysiek werden uitgenodigd onder het genot van een hapje en een drankje, was er dit jaar een online event. Een event waarin we alle aspecten van de gebruikelijke ‘MEET and EAT’ hebben laten terugkomen.
Voor aanvang van het event ontvingen alle genodigden een gepersonaliseerde uitnodiging en een goed gevulde borrelbox met een heerlijk hapje en drankje. Uiteraard helemaal in stijl van het concept ‘Outside the Bubble’. Onder leiding van het presentatie duo Mike & Maddy, genoten de gasten van een afwisselend programma met veel interactie.

VolkerWessels Telecom

VolkerWessels Telecom is in Nederland verantwoordelijk voor de digitale infrastructuur, zij zorgen er dus voor dat wij digitaal allemaal met elkaar in verbinding kunnen staan. VolkerWessels Telecom zorgt dus voor Total Connectivity, in de breedste zin van het woord. Deze Total Connectivity realiseerden wij ook met het digitale event MEET and EAT. Live vanuit Central Studio’s stonde we live in verbinding met alle deelnemers die we on-spot live in de studio konden halen! Ook een live verbinding met het circuit van Zandvoort werd gerealiseerd, waar voormalig F1 coureur Robert Doornbos ons vanuit de Green-room mee nam over het circuit middels speciaal ontwikkelde Augmented Reality beelden.

Na een spectaculaire spelshow met veel interactie, waar drie winnaars on-spot live in de studio een prijs mochten uitkiezen, sloten we de middag met een goed gevoel af! We proosten nog een keer met elkaar en hopen elkaar vooral volgend jaar weer live te mogen ontmoeten. Na het online programma werd er nog volop gebruikt gemaakt van de ‘netwerkborrel’ in Spatial Chat, waar deelnemers zich door de online loungeroom konden bewegen om met elkaar in gesprek te gaan en na te praten over het event.

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?