Create your legacy

Herbalife24Games

Herbalife Nutrition richt zich op gezonde voeding en een gezonde levensstijl. Met hun speciale sportlijn zijn zij er voor de actieve sporter. In het kader van die sportlijn (Herbalife24) was Herbalife op zoek naar een passende activiteit voor hun Belgische members.

Tijdens de Herbalife24Games vonden er een tweetal competities plaats: FUN14 en LEVEL10. De FUN14 stond in het teken van de ultieme teambuildingsactiviteit, met een gezonde competitie en vooral veel gezelligheid. In groepen gingen de deelnemers met elkaar de strijd aan op het trefbalveld, over het hardloopparcours en volgde zij diverse work-outs van gerenommeerde Herbalife-members. Nadien was het tijd voor de fysiek zware onderdelen in de Herbalife24Games-arena, die afgewerkt werden door de warriors van de LEVEL10.

Rol Thinc ahead

We ontwikkelden een custom made concept, wat één op één aansluit bij de visie van Herbalife Nutrition en hun producten. Met Thinc ahead hebben we het concept van het sportevenement vormgegeven, opgezet en uitgevoerd, in nauwe samenwerking met het projectteam vanuit Herbalife Nutrition en Triple Double.

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?