Create your legacy

Het lokaal sportakkoord Eindhoven

Al een aantal jaar behoord de gemeente Eindhoven tot een van onze vaste klanten waar we veel mee samenwerken aan diverse projecten. Door de gemeente Eindhoven werden we gevraagd om mee te denken over een bijzondere aankondiging voor de presentatie van het Lokaal Sportakkoord. Het werd een bijzonder en uniek concept waarbij we in samenwerking met de gemeente het idee hebben bedacht, vormgegeven en ontwikkeld.

Het Lokaal Sportakkoord
Er is een samenwerking ontstaan tussen sport- en beweegaanbieders, maatschappelijke partners, het bedrijfsleven en de gemeente. Met als gezamenlijk doel; iedere Eindhovenaar plezier in sport en bewegen laten hebben, nu en in de toekomst.

Daarom wordt er een coalitie gevormd tussen deze partijen om in de komende jaren samen te werken aan gezamenlijke ambities: het Lokaal Sportakkoord van Eindhoven.

Rol Thinc ahead

Met Thinc ahead hebben wij onze creativiteit ingezet om op een bijzondere manier de coalitie tussen alle betrokken partijen te laten zien. We maakten een video met alleen dronebeelden, we vlogen met twee drones als het ware in vogelvlucht over alle Eindhovense sportaccommodaties heen. Het is mooi om te zien als een idee en creativiteit samen komen tot een te gek eindresultaat.

Want deze 7 ambities vormen samen: Het Lokaal Sportakkoord Eindhoven!

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?