Create your legacy

KOGA – contentcreatie

De vraag was om de E-NOVA Evo, Pace B10 en B20 op impactvolle wijze te presenteren, waarbij alle details van de fietsen op perfecte wijze in beeld gebracht werden. We startten met de verhaallijn, die uiteindelijk vertaald werd naar het script en een regieplan.
In Central Studios Utrecht schoten we de opnames voor de drie nieuwe modellen, stuk voor stuk met oog voor detail en met knipoogjes naar de brand identity van de verschillende fietsen.

Naast de onthulling van de fietsen, presenteerde KOGA de nieuwe pay-off tijdens het Grootste Wielercafé van de Benelux: Our craft, your perfect ride. Hiermee zet het merk in op het vakmanschap van haar master mechanics en de perfecte fietservaring. Voor iedereen is er een KOGA. Een nieuwe brandmovie kon hierbij niet ontbreken en wij mochten hem ontwikkelen en regisseren. Met locaties in Heerenveen, Apeldoorn, Ede en Eindhoven is het een unieke brandmovie geworden waarbij ons vakmanschap en de ambitie om het perfecte verhaal mooi in beeld te brengen, resulteerde in de nieuwe brandmovie voor KOGA.

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?