Create your legacy

Quoratio Groep – Eindejaarsfeest “Goud & Nieuw”

GOUD & NIEUW

Op vrijdag 17 november was de Copraloods van DeFabrique in Utrecht omgetoverd tot een gouden paleisje. Om 19.30 uur gingen de deuren open en werd je verwelkomd door de Golden Disco Fevers.

Samen met ruim 400 gasten maakten we er een gouden feestje van. Een avond vol gouden awards, goud entertainment en toffe acts maakten er een spektakel van.

 

 

DJ Izzy draaide terwijl iedereen gezellig stond te kletsen met een glas cava. Om 20.30 uur was iedereen binnen en kon de awardshow beginnen. CEO van de Quoratio Groep Jochem Kentgens reikten samen met het Golden Mirror team de gouden awards uit. Deze awardshow werd gevolgd door een geweldig optreden van Jazzalike waarbij de gehele zaal los ging.

Ook feestband Funky Risotto was aanwezig en zetten de zaal op z’n kop. Met ruim 150 opblaasbare objecten gingen de gasten compleet los. DJ Izzy draaide tussendoor een fouten half uurtje waarbij de Golden Disco Fevers de zaal in gingen om verzoekjes op te halen.

Al met al een zeer geslaagde avond met ontelbare dansmoves.

 

Rol Thinc ahead

Samen met de Quoratio Groep heeft Thinc ahead het programma vormgegeven. Thinc ahead heeft het concept bedacht, ontwikkeld en uitgevoerd. Van de ontwerp fase tot het uitnodigingstraject tot afstemming met alle leveranciers tot de organisatie op de dag van het feest. Alles in samenspraak met de Quoratio Groep.

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?