Create your legacy

Quoratio Groep – Onboardingsdag 3

De aftrap van jouw carrière

Na het succes van de vorige Onboardingsdagen in 2023, maakten op donderdag 14 maart 130 nieuwe medewerkers kennis met de Quoratio Groep. De Onboardingsdag stond in het teken van kennismaken met de Groep, collega’s ontmoeten, de missie en visie van het bedrijf, de verschillende domeinen, maar ook zeker net zo belangrijk: met elkaar!

 

 

 

CEO Jochem Kentgens trapten om 13.30 uur af vanaf de Tribune van Stadion Galgenwaard. Vervolgens verplaatsten iedereen naar binnen waar je de businessunit markt kon bezoeken. Alle businessunits waren vertegenwoordig en hebben hun verhalen gedeeld.

Daarnaast waren er vijf interessante workshops te volgen. Enerzijds over de kernwaarden van de Quoratio Groep, maar ook kon je zelf je smoothie maken op een van de smoothiefietsen of vertelde Jochem over de strategie en bedrijfsvoering binnen de Groep.

Vervolgens gingen we verder in de Jean Paul de Jongzaal met een keynote speaker, namelijk Lonneke van Dasler. Zij heeft de groep meegenomen in het onderwerp werkgeluk. Hierna volgende een interactieve talkshow en kregen de werknemers de mogelijkheid om vragen te stellen.

Als laatste sloten we gezamenlijk af met een pubquiz, uiteraard gevolgd door een goede derde helft! Op naar de volgende onboardingsdag!

Rol Thinc ahead

Samen met de Quoratio Groep heeft Thinc ahead de derde Onboardingsdag georganiseerd. Naar aanleiding van de vorige Onboardingsdagen in 2023 hebben we het concept aangescherpt. Er was meer interactie, een nieuwe keynote speaker en meer ruimte om je collega’s maar ook de Groep te leren kennen. Dit brachten we samen in een mooi concept wat we volledig hebben ontwikkeld en uitgevoerd.

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?