Create your legacy

Rhino Obstacle Run

Sinds 2019 zijn wij het organisatiebureau dat hen daarin ondersteund. Jaarlijks doen er meer dan 2.000 deelnemers mee, waaronder ook kinderen, VEVA studenten en militairen. Naast het feit dat deelnemers een unieke ervaring hebben op de legerbasis, steunen zij door hun deelname ook ieder jaar een goed doel. Een groot gedeelte van de ticketverkoop wordt jaarlijks gedoneerd.

De legerbasis in Oirschot is het toneel voor deze te gekke obstakel run, met een uitdagend en gevarieerd parcours van 10 kilometer. De deelnemers gaan als een echte militair door het zand, over de heuvels en tussen de pantservoertuigen door!
13 Lichte Brigade

De Rhino Obstacle Run vindt plaats op het militaire terrein in Oirschot, op de legerbasis is 13 Lichte Brigade gehuisvest. Met ongeveer 3.000 medewerkers is de brigade één van de drie grootste werkgevers in Zuid-Nederland. 13 Lichte Brigade wordt ingezet voor gevechts- of vredesoperaties en bij rampen en calamiteiten wereldwijd. Daarnaast ondersteunen zij ceremoniële taken. Door het gebruik van snelle en lichte wielvoertuigen zij zijn over grote afstanden snel inzetbaar.

Rol Thinc ahead

Net als vorig jaar zijn wij verantwoordelijk voor de ticketverkoop, communicatie en het faciliteren van alle deelnemers. Daarnaast hebben wij een adviserende rol richting de projectleiding van de 13 Lichte Brigade.

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?