Create your legacy

Teampresentatie TeamNL 2016 & 2018

De Olympische en Paralympische Spelen zijn hét ultieme moment waar topsporters naartoe leven. Het toernooi waar ze vier jaar lang alles voor aan de kant zetten. De Teampresentatie is een uniek uitzwaai-moment in aanloop naar sportieve Zomer- of Winterspelen.

Naast het feit dat het een bijzonder moment is voor de topsporters, is het tevens een evenement waarbij er focus ligt op PR en de mediawaarde van TeamNL. Tijdens de presentatie werden zij bevraagd en aangemoedigd en stonden alle schijnwerpers op de sporthelden gericht voordat het grote moment daar is.

Zowel in 2016 als 2018 bestonden de presentaties uit een gevarieerd programma, waarin de Olympische- en Paralympische sporters en coaches werden verwelkomt, de voltallige equipe werd gepresenteerd, er werden interviews afgenomen, de officiële kleding werd gepresenteerd en de officiële persfoto’s werden geschoten.

Rol Thinc ahead

Zowel in 2016 als 2018 vervulden wij vanuit NOC*NSF de rol van Projectleider voor het gehele evenement. Dat betekent dat wij in opdracht van NOC*NSF aan de voorkant meedachten over het concept, de locatie en de invulling van het programma. Samen met het team binnen NOC*NSF hebben we het hele evenement vormgegeven en tijdens het evenement als regisseur het tot een prachtige uitvoering mogen brengen.

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?