Create your legacy

TOTO – Tribune spel

TOTO bestaat dit jaar 65 jaar en om dit groots te vieren organiseerden wij in samenwerking met TOTO en One:Nil het TOTO-Tribunespel. Uit de ruim 11.500 aanmeldingen werden 12 uitverkoren supporters gekozen die het tegen elkaar op gingen nemen in een klassieke afvalrace. De opdracht van het spel was simpel: wie diverse challenges overwint en het langst op zijn/haar stoeltje blijft zitten, wint de prijs. En de prijs? Een seizoenkaart voor de komende 65 jaar ter waarde van €20.000.

Op zaterdag 26 maart 2022 werden de 12 gelukkige deelnemers uitgenodigd op de KNVB Campus in Zeist. Om 12.00u precies ging de twaalf uur durende strijd van start. Iedereen nam plaats op hun tribunestoelje waar ze vanaf dat moment alleen nog voor een toiletpauze vanaf mochten. Natuurlijk niet zonder gevolgen, want je plaskaart inzetten betekende dat de stopwatch aanging. Waarbij de speler met de minste plastijd een voordeel had in de eindstrijd.

Elk uur vond er een challenge plaats om de deelnemers uit te dagen en na elke challenge moesten we helaas afscheid nemen van een of meerdere deelnemers. Aan wat voor challenges moet je dan denken? Een voetbal quiz, het zingen van het clublied en natuurlijk kon het voorspellen van de wedstrijd Nederland – Denemarken niet ontbreken. Er bleven uiteindelijk twee deelnemers over die de eindstrijd met elkaar aanging. Wat was het een spannende eindstrijd, die ging tussen Tommie van Willem II en Rob van PSV. De opdracht? Noem zoveel mogelijk spelers op uit de Oranje selectie, benoem de achternaam en de huidige club. Van de 28 spelers, kwamen ze tot maar liefst 23 spelers!

De grote winnaar van het TOTO-Tribunespel was Rob! We gaan Rob de komende 65 jaar zeker nog zien op de tribune van zijn club PSV.

Bekijk hier de aftermovie, gemaakt door Monaerk, van deze te gekke dag!

Rol Thinc ahead

Samen met One:Nil was Thinc ahead verantwoordelijk voor de organisatie van de gehele dag, het bedenken van de challenges en de uitvoering op de KNVB Campus.

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?