Create your legacy

Brouwerij de Koningshoeven – Trappistenmarkt

Op vrijdag 7 juni om 14.00 uur druppelde de eerste trappisten liefhebbers binnen bij Brouwerij de Koningshoven voor de feestelijke opening van Vader-Abt. Het zonnetje kwam al rustig aan door, het bier stond koud en alle Trappisten waren er klaar voor. Bij binnenkomst ontving iedereen een proefglas welke ze zelf aan de centrale bar konden vullen. Het aanbod bij de centrale bar bestond uit méér dan 25 verschillende soorten Trappistenbieren.

 

Bij drie verschillende barren konden de gasten de heerlijke Trappistenbieren proeven. Daarnaast stonden er maar liefst 12 Trappistenkramen waar je verschillende producten kon kopen. Van de ambachtelijke kazen van Westmalle tot de heerlijke wijnen van Sint Catharinadal. Ook Livar was aanwezig met hun culinaire, Limburgs Kloostervarken, welke je gelijk kon proeven bij een van de foodstands van de Smaakmakerij.

 

Gedurende het hele weekend waren er op diverse tijdstippen proeverijen/masterclasses of kon je deelnemen aan een unieke rondleiding over de Brouwerij. Dit was zo’n groot succes, dat ze iedere dag binnen een uur uitverkocht waren.

Ook aan de kinderen is gedacht. Middels leuke, oud-Hollandse- en XXL spellen was er ook voor hen voldoende te beleven.

Al met al was het een onvergetelijk weekend vol proeverijen, rondleidingen, gezelligheid en heerlijke bieren.

Rol Thinc ahead

Thinc ahead heeft het concept bedacht, ontwikkeld en uitgevoerd. Van de ontwerp fase tot afstemming met alle leveranciers tot de organisatie en aansturing in het weekend. Alles in samenspraak met Brouwerij de Koningshoeven.

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?