Create your legacy

Vialis – Familiefestival 2023

Op zaterdag 24 juni bouwden we het parkeerterrein van Vialis om tot een uniek festivalterrein voor jong en oud.

We hebben het activiteiten terrein onderverdeeld in 3 werelden, de spoor-, weg- en waterwereld. In de spoorwereld konden de jongste kinderen hun eigen andreaskruizen met glitters maken of konden ze even lekker tekenen. Wilde je een kijkje nemen in de fabriek van Vialis? Dan kon je instappen in het express treintje voor een leuke rondleiding.

In de wegwereld konden de kinderen rondrijden in de elektrische auto’s, welke bestuurd werden door papa en mama of zich uitleven op de enorme vrachtwagen survivalbaan. Voor de oudere kinderen en de volwassenen stond er een formule 1 simulator, waar je 2 tickets kon winnen voor de Formule 1 Dutch Grand Prix op Zandvoort.

In de waterwereld kon je samen met je gezin een waterhelmenrace doen of een potje flessenvoetbal. Dit terwijl de kleinste lekker aan het spelen waren op de aquaplay tafels.

 

Op het enorme podium speelde Familie de Bruyn de leukste hits, welke door het publiek aangevraagd werden. Samen met DJ Daan maakten zij er een gezellig feestje van.

Rol Thinc ahead

Samen met Vialis heeft Thinc ahead het programma vormgegeven. Van de ontwerp fase tot het uitnodigingstraject tot afstemming met alle leveranciers tot de organisatie op de dag van het feest. Alles in samenspraak met Vialis. Daarnaast hebben onze Plaatjesmakers gezorgd voor een uitnodigingsvideo en een toffe aftermovie.

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?