Create your legacy

Swim Cup 2018: Mijn persoonlijke record

Vorig weekend vond in Eindhoven de 14e editie van de Swim Cup plaats. Voor mij persoonlijk was het de vijfde Swim Cup waar ik onderdeel van mocht zijn. Elk jaar voelt het weer als thuiskomen, het voelt als een voorrecht om elk jaar met een groep passievolle mensen te mogen werken aan dit evenement.

Het was ook tijdens de Swim Cup Eindhoven in 2014 dat ik dacht: “Als je dit soort evenementen mag organiseren voor je werk, dan heb je echt een droombaan.” En daar ontstond de ambitie om voor de rest van mijn carrière prachtige evenementen te organiseren. Vier jaar later en veel (evenementen-)ervaring rijker, is het dan altijd weer mooi om even terug te gaan naar de oorsprong: de Swim Cup. Het doet mij altijd weer beseffen wat voor mooi werk ik doe, welke schitterende kansen ik krijg en dat ik met Thinc ahead waardevol kan zijn voor grote en impactvolle evenementen.

We spoelen weer vooruit naar het heden. Voor het eerst was Thinc ahead met een team aanwezig in het zwemstadion. Linda was verantwoordelijk voor de Hospitality. Het hele weekend zorgde zij ervoor dat het de genodigden en de vrijwilligers aan niks ontbrak. Jasper was onderdeel van het online redactieteam en hield onder andere de mensen thuis op de hoogte van het spektakel wat plaats vond in Eindhoven. En ik was daar als verantwoordelijke voor de Media en Communicatie en om ervoor te zorgen dat de Swim Cup zo goed als mogelijk zichtbaar was van buitenaf.

Zie hier de facts van afgelopen Swim Cup:

We mogen als team terug kijken op een succesvol weekend vol met zwemspektakel. We zijn trots op wat we met elkaar hebben neergezet. Met veel ambitie en plezier kijken we vooruit om in de toekomst meer mooie en impactvolle evenementen met elkaar te organiseren!

“Never forget where you’ve been.
Never lose sight of where you’re going.
And never take the people for granted who travel the journey with you!”

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?