Create your legacy

Terugblik: Thinc ahead organiseert Herbalife24Games

In opdracht van Herbalife heeft Thinc ahead afgelopen zondag 21 juni, in samenwerking met Triple Double, de eerste editie van de Herbalife24Games georganiseerd. Herbalife promoot een healthy active lifestyle en de Herbalife24Games was voor eenieder hét evenement om dat te tonen.

Competitie en plezier tijdens FUN14

Op zondagochtend startten er bijna 400 deelnemers aan de “FUN14”: Een 14-tal activiteiten gericht op gezellig samen sporten, kameraadschap en de healthy active lifestyle. In 12 groepen gingen de deelnemers onder andere met elkaar de strijd aan op het trefbalveld, werden er work-outs gegeven door Vanessa Natale en Dirk de Weghe.

LEVEL10-warriors strijden om de titels Mr and Mrs Herbalife24Games 2015

Om 14.00 uur verzamelde de FUN14 deelnemers rondom de spectaculaire Herbalife24Games arena. In de arena stonden de warriors klaar om drie fysiek zware onderdelen af te werken tijdens de LEVEL10-Challenge. Een race tegen de klok, waarbij het uiterste van het lichaam werd gevraagd. Drie onderdelen en tien uitdagingen waaronder muscle ups, touwklimmen, 800 meter run, traktorbanden werpen en kettlebell pull-ups: de deelnemers werden fysiek en mentaal op de proef gesteld. Onder luid gejuich van de honderden toeschouwers streden 84 warriors om de felbegeerde bokaal, een geldprijs en natuurlijk de titel. Het waren uiteindelijk Wouter Motmans en Treez Gerna die zich respectievelijk Mr and Mrs Herbalife24Games 2015 mogen noemen.

Michiel Sinot (Country Director Herbalife voor België en Nederland) sprak lovende woorden over de eerste Herbalife24Games: “In alle opzichten hebben de deelnemers kennisgemaakt met onze healthy active lifestyle. Gezellig samen tijdens de FUN14 of tot het uiterste tijdens de LEVEL10-challenge. Ik heb genoten van alle sportiviteit en kameraadschap. Warriors die tot het uiterste gingen en door vrienden werden opgepept, members die samen met klanten tijdens de FUN14 met elkaar competitie bedreven met vele vrolijke gezichten tot gevolg. Ik ben trots dat we dit als Herbalife hebben kunnen faciliteren. We gaan volgend jaar voor een tweede editie en minimaal een verdubbeling van het aantal deelnemers en toeschouwers.”

Eerste editie smaakt naar meer

Ook de organiserende bureaus Triple Double en Thinc ahead waren erg tevreden over de eerste editie van de Herbalife24Games. Niels Cannegieter (Thinc ahead): “Het is prachtig om te zien dat dit evenement van iedereen is. Van topsporters tot mensen die een healthy active lifestyle nastreven, iedereen kan tijdens de Herbalife24Games werken aan zijn eigen doel. De honderden Facebook en Twitter berichten tijdens en direct na het evenement onderstreept dat het evenement nu al een plekje in de community heeft verworven!”

De eerste editie mag dan ook gerust een succes worden genoemd voor Herbalife en de organisatie. Suzanne Amijs (Triple Double): “Het is fantastisch om te zien dat alle deelnemers enthousiast huiswaarts keerden en de vele vrijwilligers met een grote glimlach de Herbalife members en klanten de hele dag vermaakten. Zoveel vriendschappelijkheid en top-competitie op een mooie locatie, dat smaakt naar meer!”

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?