Create your legacy

Thinc ahead deelt kennis via nieuw opleidingsprogramma Thinc academy

Sinds dag één hebben we met Thinc ahead kennis delen hoog in het vaandel staan, het is één van de pijlers waar we op varen. Niet voor niks is de pay-off Create a Legacy en met onze eigen projectmanagementmethode wordt de eventmanagementkennis al vele jaren gedeeld met onder andere studenten. Maar werken en leren vanuit huis vraagt om andere middelen en met Team Thinc ahead hebben we het opleidingsprogramma ontwikkeld genaamd Thinc academy.

Thinc academy

Met Thinc academy bieden we een viertal colleges aan. In ieder college staat een vraagstuk centraal en hebben de deelnemers de mogelijkheid om vragen te stellen. Eén van de vraagstukken die centraal gaat staan is hoe de ontwikkeling van live-events naar online-events in zijn werk gaat en welke obstakels en kansen daarbij komen kijken. In eerste instantie richten we ons met de Academy op hogescholen en haar studenten die in de richting van (sport-)marketing, eventmanagement en leisure management een opleiding volgen. “Het is super leuk om onze kennis te mogen overbrengen op studenten,” aldus Manon Kesselaer. “Het is een praktische én leuke oplossing voor hogescholen die nu op afstand de colleges moet verzorgen. En ook nog eens aangepast op de waan van de dag.” Manon vervolgt: “Maar Thinc academy is duurzamer dan de huidige crisistijd, juist nu biedt het de kans om dit programma te ontwikkelen en tot in lengte van jaren actuele kennis te blijven delen.”

Samenwerking Fontys Eindhoven

De eerste colleges worden binnenkort gegeven in samenwerking met de opleiding Sportkunde van de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. Eerder was er al een intensieve samenwerking, waarbij we een curriculum lang het vak eventmanagement verzorgden. Gedurende dit curriculum konden studenten hun opgedane kennis tijdens de hoorcollege direct in de praktijk toepassen bij de organisatie van de GLOW Run Eindhoven.

Interesse?

Heb je interesse of ben je nieuwsgierig naar wat Thinc academy kan betekenen voor jouw opleiding of jouw organisatie? Neem dan contact op via academy@thincahead.nl.

Zin in een kop koffie op ons kantoor in Eindhoven?